lunes, 28 de mayo de 2018

El Dia, Edició dilluns 11 de febrer de 1.935, pàg. 3


CERTAMEN A L'ACADEMIA FUSTER.

Dissabte a la tarda, a aquest centre docent tingué lloc un bell certamen de lectura, en el qual prengueren part un nombre considerable d'alumnes de la mateixa.

El Jurat constituït pel Director de la mateixa, senyor Josep Prat, i pels professors senyors García i Marcet, dictaminà al final del certamen de la següent forma. Concurs de grans: Primer premi, senyoreta Maria Morros; segon premi, Ferran Peiró; tercer premi, Ramon Carreras, i Ramon Prat, el quart.

En el concurs de mitjans, foren premiats els alumnes següents: senyoreta Sagri Villena, primer premi; Maria Anna Comerma, segon; tercer, Jordi Aymerich i quart, Ventura Piera.

Tenim entès que aquest el primer d'una sèrie de concursos que l'esmentat centre té desig d'organitzar el present curs, per al millorament cultural dels seus alumnes.

Els premiats foren obsequiats amb bells presents.

L'ASSEMBLEA GENERAL DE L'INSTITUT INDUSTRIAL.

A les dotze del migdia d'avui, s'ha celebrat l'anunciada Assemblea general ordinària de l'Institut Industrial, amb assistència de gran nombre d'associats.

Abans, però, ha tingut lloc l'acte d'homenatge que l'Institut ha volgut tributar als exemplars ex-presidents senyors Benet Badrinas i Poli i Josep Rigol i Casanovas, als quals ha estat lliurat un artístic àlbum d'honor amb les signatures de tots els associats. Un acte simpàtic del qual s’han fet creditors amb escreix els senyors Rigol i Badrinas, per llur actuació constant i indefallible en les tasques de l'Institut.

Altre homenatge altament simpàtic, ha estat el que en la mateixa reunió l'Institut ha dedicat al que fou el primer president, senyor Gaietà Alegre i Trias i el que també ho va ésser durant molts anys, el malaguanyat Josep García Humet, qui tant contribuí à l'engrandiment i prestigi de l'Institut. Ambdós patricis han estat incorporats a la llista de socis d'honor de l'entitat.

En la reunió, han estat renovats els càrrecs reglamentàriament vacants. Ha estat elegit President, el senyor Lluis Amat i per altres càrrecs els senyors Ricard Raymond, Martí Rossell i Jaume Brugueras.


No hay comentarios: