jueves, 10 de mayo de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 29 de gener de 1.935, pàg. 12


Per tal de celebrar la inauguració de la secció escolar de la Joventut Catalanista de nostra ciutat, el Consell Directiu de la Joventut havia decidit que tingués lloc el diumenge passat i havia confeccionat diversos festeigs.

La circumstància, però, d’ésser impossible l’assistència al míting del matí, al Teatre Principal, de l’il·lustre líder de Lliga Catalana, senyor Francesc Cambó, per haver-se hagut d’allitar, el Consell Directiu optà per suspendre els actes d’inauguració, els quals tindran lloc el dia 10 del proper febrer.

Amb motiu de la festa de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes catòlics, avui dia 29, a dos quarts de vuit del matí, a l’altar del Sant Crist de la parròquia del Sant Esperit, tindrà lloc una missa de la qual serà celebrat el Rvnd. Dr. Ramon Sanahuja, regent arxipreste.

A continuació, al Centre Social hi haurà el típic esmorzar de germanor.

En la reunió general ordinària que celebrà dissabte a la tarda el conservatori de Música, el Consell Directiu quedà constituït de la següent manera: President, Ricard Raymond; vicepresident, Genar Vergara; tresorer, Josep Aurell; secretari, Feliu Ubach; vici-secretari, Francesc de P. Junyent; vocals: Gregori Figueres, Manuel Royes i Marià Valls.

No hay comentarios: