miércoles, 9 de mayo de 2018

El Dia, Edició dilluns 28 de gener de 1.935, pàg. 2


FALSA ALARMA.

A dos quarts de vuit de la tarda del darrer dissabte, quatre fortes detonácións es sentiren al Raval de Fermí Galan i carrers veins, que sembraren gran inquietud entre iels transeünts.

Seguidament sortiren una parella de guàrdies municipals, per tal d'esbrinar el motiu de les explosions de referencia, les quals foren produïdes pel tub d'expansió d'un cotxe aturat al carrer de la Unió en el moment de posar-se en marxa.

XOC DE VEHICLES.

Cap al tard del passat dissabte, a la Carretera de Martorell, toparen un carro, matrícula d'aquesta ciutat, propietat de Josep Morera, i una bicicleta matrícula local, muntada pel seu propietari, Avelí Milian, habitant a la casa de camp de Can Missert.

A causa de la violència de la topada, el ciclista sortí llençat de damunt la màquina i anà a parar estès, ran de la cuneta.

Acte seguit, fou traslladat al Centre Mèdic i curat pel doctor de torn. El Milian presentava la fractura del terç mig de l'húmer esquerre i excoriacions i contusions a diverses parts del cos, lesions qualificades de pronòstic reservat.

S'ha cursat denuncia de l'accident al Jutjat de Primera Instància.

CRIATURETA LESIONADA.

Aquest matí, mentre jugava al pati del seu domicili, Galvany, 135, ha sofert una caiguda la nena de 3 anys, Eloïsa Moya, produïnt-se una ferida contusa a la cella dreta, de la qual ha estat assistida al Dispensari Mèdic.

ROBATORI

A darrera hora de la tarda de dissabte, aprofitant l'absència dels estadants, penetraren lladres a la casa núm. 1, baixos, del carrer de Mas Adei, domicili de Dolors Crusat i Coloma.
Els malfactors s'emportaren diversos objectes, entre ells una anell de brillants i aigües marines, valorada en 600 pessetes.

S'ignora com pogueren entrar els lladregots, puix que cap de les portes de la casa no presenta senyals de violència.

S'ha denunciat el robatori af Jutjat d'Instrucció.


No hay comentarios: