domingo, 13 de mayo de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 3 de febrer de 1.935, pàg. 8


Aquesta nit, l’Escola Coral donarà al Teatre Principal un selecte concert, a la primera part del qual figuren un enfilall de cançons nadalenques, catalanes i estrangeres. La segona i tercera part estan integrades per cançons i jocs d’infants que interpretaran l’eixerida mainada de la nostra entitat coral.

Avui, diumenge, «Amics de les Arts» obrirà un interessantíssima exposició de pintura i escultura, es tracta de les teles de Gispert, de Caldes, artista que gaudeix d’un bon prestigi per les moltes exposicions realitzades a Barcelona, i d’unes quantes escultures del gran Manolo Hugué.

En l’obertura que s’escaurà a les dotze del migdia de diumenge, el doctor Carreras, de Sabadell, farà una breu dissertació sobre l’obra dels artistes expositors.

Avui, diumenge, a les onze del matí, al local de l’Escola Coral, gentilment cedit, tindrà lloc una reunió general de pessebristes, per tal de tractar de crear una associació.

Els esposos i caríssims amics nostres, senyor Martí Gibert i Roca i senyora Guadalupe Vidal, acaben de celebrar el vint-i-cinquè aniversari del seu enllaç, el qual han commemorat amb una missa a l’església parroquial de Sant Pere, acompanyat d’una bellíssima prèdica del Rvnd. Rector de la parroquia , Dr. Josep Homs.



No hay comentarios: