miércoles, 16 de mayo de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 6 de febrer de 1.935, pàg. 8


El passat dissabte es celebrà a l’Hotel Terramar de Sitges un banquet ofert pel Col·legi d’Advocats de Terrassa , a honor de Josep Farré Duat, jutge que fou de primera Instància d’aquesta ciutat i que ho és actualment del jutjat número 10 de Barcelona, qui ocupà la presidència de la taula acompanyat del jutge actual de Terrassa senyor Angel León, qui també s’associà a tan simpàtica festa, i del degà del Col·legi senyor Àlvar Vinyals.

Hi assistiren tots els membres de la junta de govern i bon nombre de col·legiats. Foren llegides les adhesions de molts altres, escrites en termes de simpatia i elogi pel senyor Farré.

Oferí el banquet el senyor Vinyals, qui expressà l’afecte que sentia Terrassa pel que era objecte de l’homenatge, no sols pel seu esperit de justícia, que inspirà tots els seus actes, sinó també pel tracte de companyonia en què distingí els advocats.

El senyor Farré Duat, amb profunda emoció, digué unes paraules d’agraïment als qui li havien fet ofrena del dinar. Manifestà que aquests actes són un estímul més per als qui són encarregats d’administrar recta justícia, a la qual augusta professió ha esmerçat i continuarà esmerçat totes les seves activitats, i mai no podrà oblidar la seva estada a la ciutat de Terrassa, en la qual tan bons amics i companys va deixar.

Es feu ofrena del ram de flors de la taula per la distingida esposa del senyor Farré. Fou un acte del qual servarà bon record, no sols el molt digne i zelós jutge senyor Farré, sinó també tots els, qui tingueren el goig de poder-hi ésser presents.

No hay comentarios: