miércoles, 23 de mayo de 2018

El Dia, Edició dissabte 9 de febrer de 1.935, pàg. 3


VALENTÍ CASTANYS, A LA JOVENTUT CATALANISTA.

Per a una data propera, els actius elements de la nostra Joventut Catalanista, han organitzat una conferència que anirà a càrrec del conegut humorista i dibuixant En Valentí Castanys. Més endavant donarem altres dades referents a aquest acte.

ASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS AGRICOLES DEL PARTIT DE TERRASSA.

El proppassat dimecres, dia 6, celebrà aquesta Associació la reunió reglamentària de la Junta Directiva, corresponent al mes de febrer, en la que d'entre altres, s'acordaren en principi les normes a seguir pels propietaris associats per al cobrament de les rendes endarrerides, corresponents als anys 1931, 32 i 33, a l'empar de les últimes disposicions i sentències, sobre la matèria, essent de remarcar el bon esperit de concòrdia i de pau que anima tots els propietaris afectats, per a solucionar en definitiva aquest enutjós conflicte.

UNA NOTA DE LA FEDERACIÓ DE SINDICATS AGRICOLES.

La Unió de Sindicats Agrícoles de Catalunya ha publicat un extens manifest, dirigit als productors de patates primerenques, en el qual protesta enèrgicament contra el decret del Ministeri de la Indúslria i Comerç, publicat a la Gaseta del dia 2 de l'actual, el que qualifica d'injust i irraonable, puix sols beneficia uns pocs.

El dit manifest el signa, per la Federació de Sindicats Agrícoles del Litoral, el senyor Pere Cabot i Puig.

NOVA JUNTA.

En l'assemblea general celebrada el passat diumenge a l'Associació Professional de Patrons Flequers de Terrassa i el seu Partit Judicial, foren elegits per unanimitat els senyors que s'esmenten:

Ramon Berenguer i Travet, President; Ermengol Simón i Torrents, vicepresident Josep Domènech i Sitges, Secretari; Llorenç Vergés i Amat, Tresorer i Adrià Anglada i Sucarrats, Vocal.

CANVI D'ESTATGE DE LA SECCIÓ SEGONA DE RECLUTAMENT.

El local, de la secció segona de Reclutament que fins ara havia estat situat al local de l'antiga Zona Militar de la barriada de Sant Pere, des d'aquest any ha quedat emplaçat en el departament del Negociat de Quintes de la Casa Consistorial.

La primera secció de Reclutament continuarà al lloc de sempre, o sigui al saló de sessions de l'Ajuntament.

No hay comentarios: