viernes, 5 de mayo de 2017

El Dia, edició dilluns 17 de juliol de 1.933, pàg. 2

EL CONSELL DE GUERRA PELS SUCCESSOS DE TERRASSA.

Probablement el pròxim dia 24 donarà començ a la Presó Model de Barcelona, el Consell de Guerra on s'ha de veure i fallar la causa instruïda pel jutge de la Divisió N'Enric Bibiano, amb motiu dels successos de la nostra ciutat, quan l'assalt a l'Ajuntament

Hi ha en la causa més de cent processats i prendràn part a la defensa set lletrats.

En el Consell es veurà la prova testifical i la prova sol·licitada per les defenses.

La causa és voluminosa i hom creu que el Consell no podrà acabar en menys de tres dies.


UN MALHUMORAT.

A tres quarts d'onze de la nit passada, un individu que passava pèl carrer de Paz ha tingut l'ocurrència de clavar una solemne puntada de peu al fanal del vigilant d'aquell barri Com és natural, el vigilant ha reprovat el malhumorat noctàmbul la seva conducta, intentant prendre-li els noms per a denunciar-lo. Aleshores, segurament per acabar d'esbravar-se, l'individu en qüestió s'ha llençat damunt del vigilant intentant arrabassar-li el "xoixo", però en vista que no podia aconseguir-ho, ha optat per delxar-ho córrer i fer-se escàpol.

Pocs moments després, però, l'irascible subjecte ha estat detingut per la guàrdia municipal, i ha resultat anomenar-se Josep Pérez i Ortega, de 37 anys, casat, natural de la província d'Almeria i domiciliat al carrer de Bartrina, núm. 196.


S'ha passat la corresponent denuncia al Jutjat d'Instrucció.


No hay comentarios: