lunes, 22 de mayo de 2017

L'Acció, edició dilluns 7 d'agost de 1.933, pàg. 3

DENUNCIA

A les deu de la nit del passat dîssabte es presentà a la Comandancia Municipal Daniel Ribera i Silvestre, denunciant que feia pocs moments, que l'auto òmnibus núm. 47.226 matrícula B., propietat de l'empresa Josep Marimon Alegre, li havia donat una topada al carret de gelats de la seva propietat, causant-li seriosos desperfectes.

La denúncia ha passat al Jutjat.Municipal.


JOVE RECOLLIT EN GREU ESTAT.

Abans d'ahir dìssabte, a dos quarts de nou del vespre, per un guàrdia municipal i l'oficìal local de la Creu Roja, .fou recollit en el carrer de Pitàgoras un jove d'uns 19 anys d'edat, que es trobava .apoderat de una crisi nerviosa de gran gravetat.

Fou traslladat seguidament a l'Hospital, on tot i que fou interrogat, no pogué dir el seu nom i naturalesa, perquè l'estat en què actualment està li impideix artìcular ni una paraula.


TROBALLA D'UNA BOMBA.

Ahir, es presentà en el quarter de la guàrdia civil d'aquesta ciutat, el jove de 21 anys, Josep Casadó, que hi portà una bomba de les anomenades de forma de pinya, que estava carregada, la qual trobà en el camí de la font del Tintorer en passar-hi per anar al seu domicili.

Hom ignora qui abandonà l'artefacte en el lloc de referència. Amb tot, es practiquen gestìons.


PROPERA I INTERESSANT CONFERENCIA A LA «CASA DEL POBLE»

Ha estat definitivament fixada la data del 26 d'aquest mes, últim dissabte, per a celebrar l'interessant conferència política organltzada per la «Joventut d'Esquerra Republicana», a càrrec del conegut Diputat a les Corts de República, En Lluis López Dòriga.

Ja anirem donant més detalls de tan important acte.


No hay comentarios: