jueves, 18 de mayo de 2017

El Dia, edició dilluns 31 de juliol de 1.933, pàg. 2


TRASLLAT D'UN DETINGUT.

Per disposició governativa, avui ha estat traslladat a la Presó Cel·Iular de Barcelona, Miquel Gasadémunt i Reixach, que és un dels que darrerament ingressaren en el Dipòsit Municipal d'aquesta ciutat, en qualitat de detingut.


MES PRECAUCIONS.

En el dia d'avui, i especialment durant les primeres hores del matí, les autoritats han extremat de nou la vigilància en diversos indrets de la nostra ciutat.

La guàrdia civil ha muntat altra volta serveis especials i han patrullat constantment pels nostres carrers nombroses parelles de cavalleria.

No ha ocorregut res d'anormal.



BOSC INCENDIAT.

Ahir, a les deu del matí, es declarà un incendi al bosc de Can Guitart de la Riera. Es cremaren varis varis i bona extensió de bosc. Afortunadament no es produïren danys de molta importància ni desgràcies personals. El foc fou extingit a dos quarls de 3 de la tarda, pels masovers de la dita Casa ajudats per algunes persones que per allí passaven.

Hi acudiren tres parelles de la guàrdia civil d'aquesta cuitat, on es telefonà la notícia, junt amb un caporal, i una parella de cavalleria.


No hay comentarios: