miércoles, 3 de mayo de 2017

Flama. Núm. 83 (10 jul. 1933), pàg. 6

II APLEC FEJOCISTA
Patrocinat pel Consell federal

A Les Fonts de Terrassa 15 i 16 de juliol de 1933

DIA 15, AL VESPRE. — Acampada de l'Agrupació Excursionista de la F. J. C. de C. Toc de campament, cançons populars catalanes, jocs esportius, gimnàs.

DIA 16, MATI.

A les vuit: Repicament de campanes, engegament de petards. Jocs pels avantguardistes: Sortija, globus, focs japonesos, concursos.

A les nou: Ofici Solemne, que celebraran els Rvnds. Consiliaris dels grups organitzadors. Predicará el Rvnd. Consiliari de Premiá de Mar, Mn Joan Bonet. Es cantará la Missa "Cum jubilo", per la Schola Cantorum de Terrassa i els fidels, baix la direcció del Rvnd. P. Miguel Altisent, Sch. P.

A dos quarts d'onze: Exhibició gimnástica, a càrrec dels Falcons del Gimnàs núm. 1, de Barcelona.

A les onze: Audició de sardanes i ballets populars.

a) 3 sardanes (cobla Empórium).

b) Ballets pels Esbarts de Dansaires: "Montjuïc", de Barcelona; director, Doménec Pares. Centre Social de Terrassa; director, Pere Caula. Rubí; director, Wifred Catasús. Sant Cugat del Valles; director: Manuel Farrés. Cobla "La Principal" de Terrassa.

c) Ball de Bastons, per l'Esbart de Rubí.

d) 7 sardanes, per les dues cobles.

TARDA.

A dos quarts de dues: Dinar Popular. Tiquets a 5'50 pessetes.

 A dos quarts de quatre: Gran Concert a càrrec de l'Escola Choral de Terrassa i de la massa coral de la F.J. C. de G. Direcció: mestres Joan Tomás i Josep Llongueres. 150 cantaires acompanyats per la cobla "La Principal de Terrassa".

A dos quarts de cinc: Míting d'afirmació fejocista. Hi parlaran: Antoni Nadal i Rodó; Pere Tarrés i Claret; Félix Millet i Maristany; Dr. Albert Bonet, Pvre.

A dos quarts de sis: Ballada de sardanes. Cobla "Empórium" (7 sardanes). Cobla "La Principal de Terrassa" (4 sardanes).

A les vuit: Castell de Focs artificials i comiat.

Demaneu tiquets de viatge a preu reduit (anada i tornada: 2'60 pessetes) i tiquets pel dinar popular al S. G. de la F. J. C. de C., Santa Anna, 11 i 13, i als grups organitzadors: Núm. 5 "Santa Madrona", de Barcelona; núm. 37 "Saba Nova", de Sans, i núm. 129 "Avant", de Terrassa. No espereu a última hora. Coopereu a mida de les vostres forces al bon éxit d'aquest II Aplec


No hay comentarios: