miércoles, 31 de mayo de 2017

El Dia, edició dijous 24 d'agost de 1.933, pàg. 2

DE L'EXPLOSIO OCORREGUDA A LA CASA BOIX.

Han experimentat una millora en l'estat de llurs ferides, els tres obrers de la casa Boix i Companyia, S. en C., víctimes de l'explosió ocorreguda a primeres hores del matí d'ahir a la referida fàbrica de gèneres de punt.

Ens ha visitat el pare del ferit En Llucià Jordà, el cual, en nom propi i del familiars dels altres dos, ens prega que fem públic llur agraïment envers aquelles persones que cooperareu en el salvament d'aquells tres operaris, els quals es trobaven en perill imminent de morir entre les flames.

Ahir al matí l'Alcalde accidental senyor Armengol i el Tinent d'Alcalde senyor Segués, acompanyats del Secretari particulare de l'Alcaldia, senyor Ribas, visitaren els ferits a la Clínica del Segur Terrassenc, mostrant-se aquests molt animats i satisfets de la visita.

L'Alcaldia es complau a felicitar tots aquells ciutadans que contribuïren amb greu perill de la seva vida, al salvament dels tres referits obrers.


CAIGUDA

Un operari del mestre d'obres Jaume Vilaseca, aquest matí a dos quarts d'onze ha tingut la desgràcia de caure d'una bastida des de l'alçada d'un segon pis, a conseqüència del qual li han hagut d'ésser curades en el Centre Mèdic diverses contusions i ferides a la cintura i regió superfiliar esquerra, amb lleugera commoció cerebral, qualificada de pronòstic reservat.

El ferit que s'anomena Josep Guinart, de 33 anys, casat, natural de Reus, ha estat traslladat al seu domicili, que és la casa de camp La Molina.


EL SR. MACIA S'INTERESSA PER L'ESTAT DELS FERITS EN L'INCENDI DE LA CASA BOIX I Cª, I AQUESTA TARDA VINDRÀ A VISITAR-LOS.

Aquest migdia, l'Excm. Sr. President de la Generalitat de Catalunya, ha conferenciat amb l'Alcalde accidental Sr. Armengol des de la seva actual residència de la Garriga, interessant-se per l'estat dels ferits amb motiu de l'explosió i incendi ocorregut la matinada d'ahir a la fàbrica Boix i Cª S. en Cta., i ha manifestat que aquesta tarda vindrà personalment a visitar-los.


No hay comentarios: