sábado, 14 de octubre de 2017

El Dia, edició dilluns 26 de març de 1.934, pàg. 2

UN SUBJECTE ENGEGA UN TRET A UN ALTRE, SENSE TOCAR-LO.

Dos individus que la nit del dissabte retiraren una mica tard —eren dos quarts de 8 del matí del diumenge — desfogaren llur malhumor disputant-se en aquella hora al Passeig del 22 de Juliol,

En el calor de la disputa, un d'ells, Manuel Ramirez i Navarro, de 29 anys, casat, natural d'Almeria i habitant al carrer de Baix Plaça, 53, de la nostra ciutat, es tragué una pistola i engegà un tret al seu contrincant, Joaquim Herrerías i Morales, de 33 anys, també oriünd de la provincia d'Almeria, i domiciliat al carrer de Sant Gaietà, 113.

Sortosament, la bala anà a rebotre, sense fer blanc, a la paret immediata.

L'agressor fou detingut per la guardia municipal i posat a disposició del Jutge de primera instància.

EL CINEMA DE LA RAMBLA :: DEMA ES COMENÇARAN LES OBRES.

Les negociacions darreres de l’empresa del gran Cinema que s'ha de construir a la Rambla, s'han portat a cap amb gran reserva, i això ha fet que fins i tot hom cregués que s'havia abandonat el projecte. No és aixi, ans és tan ferma la seguretat de construcció del Cinema de la Rambla, que sabem de part autoritzada que, de no haver-hi un contratemps momentani, demà es començaran les obres per aixecar el gran edifici projectat.

Ho celebrem, i amb nosaltres — en tenim la certesa— la ciutat tota.

LA VISITA D'ABANS D'AHIR A LA CASA M. ABAD I RIBERA.

Resultà interessantíssima la visita que l'Associació d'alumnes i Ex-alumnes de l'Escola Municipal d'Arts i Oficis efectuà dissabte a la casa M. Abad i Ribera, d'aquesta ciutat

Amablement atesos pels fills d'aquest popular industrial, els visitants seguiren les diverses seccions de trefilería, des del desgruixament del fil, fins al teixit del mateix en forma d'enreixat, i així mateix les seccions de pues i lliços. Foren especialment admirats els enginyosos telers d'enreixat ideats pel propi Sr. Abad, i patentats a tot el món.

No cal dir que els nombrosos visitants quedaren molt complaguts per les atencions i explicacions rebudes.


No hay comentarios: