miércoles, 25 de octubre de 2017

El Dia, edició dimars 24 d’abril de 1.934, pàg. 2

La Festa del Llibre

Com ja digueren en la nostra edició anterior, amb motiu del temps plujós del dia d'ahir, ha continuat durant el jorn d'ahir la Festa del Llibre.

La bonança del dia d'avui i el trobar-se les llibreries ben proveïdes i exornats llurs aparadors, ha fet que, malgrat el desplaçament, continués l'afluència de persones a casa dels llibreters, afluència que tingué el seu grau maxim de Ies sis a les vuit d'ahir al vespre, hora que veiérem un nombre crescudissim de compradors a les cases Grau, Atenea, Costa, Camon i Gorina.

Ha assolit bon èxit de venda, la novel·la ara apareguda del nostre company el novel·lista terrassenc En Joan Duch.

S'han venut en molta més proporció els llibres catalans.

LA REUNIÓ DEL SINDICAT DE RABASSAIRES.

Diumenge passat el Sindicat local de Rabassaires celebrà reunió general ordinària.

Posats a discussió els temes de l'ordre del dia, alguns associats feren observacions molt atinades, sobretot en tractar-se de l'adhesió a l'Aliança Obrera.

A aquest respecte s'acordà donar un vot de confiança a la Junta per tal que disposi de l'oportunitat d'obrar conjuntament amb l'esmentada Aliança.

En deixar la presidència del Sindicat el Sr. Torres, regracià a tothom l'ajut trobat, fent facil el seu comes, i s'oferí així mateix des de l'alt lloc que ocupa a la Junta Superior de la Generalitat, representant la «Unió de Rabassaires».



No hay comentarios: