jueves, 28 de diciembre de 2017

El Dia, edició dijous 12 de juliol de 1.934, pàg. 2

DENUNCIA PER ATACS A LA MORAL

Ahir a la tarda, es personaren a l'oficina de policia governativa dues senyoretes que denunciaren la Junta Directiva d'una societat local, on, segons les denunciants, es cometen actes atemptatoris a la moral.

HOME QUE MOR DE REPENT.

Pels volts de les dotze del migdia d'avui, un senyor elegantment vestit, ha penetrat en el bar "Petit Versalles", del carrer de Cervantes, 125, sol·licitant a la filla del propietari del dit cafè, permís per a anar a la comuna, el qual li ha estat atorgat.

El senyor al·ludit tardava molt a sortir, i el propietari del cafè ha donat uns cops a la porta de la comuna. Veient que el de dintre no contestava, ha apretat la porta i amb el consegüent esglai ha vist el senyor de referència estès a terra.

El patró del bar ha donat compte del fet a la Comandància Municipal i Creu Roja, que han comparegut seguidament al lloc del succés. A dos quarts d'una hi ha arribat el metge forense senyor Cadafalch, qui ha certificat que el desconegut havia mort d’un atac de cor.

El Jutge instructor, previ el dictamen facultatiu, ha ordenat l'aixecament del cadàver i el seu trasllat al dipòsit municipal del Cementiri Nou, on es verificarà l'autòpsia.

En les robes elegants que cobreixen el cos del difunt, entre altres documents sense importància i de negocis.'hi ha estat trobada una llicència de reclutament de l'any 1900 a nom de Lluís Isart i aquestes tres inicials: L.A.L. la qual cosa impedeix que la víctima sigui amb seguretat identificada.

El mort aparenta uns 60 anys i té el cabell completament blanc. Es d’estatura alta, i corpulent. El vestit és d’estam negre i d’immillorable estat, camisa ratllada, corbata de color i sabates negres.

A l'hora de tancar aquesta edició, el difunt continuava sense identificar.


No hay comentarios: