viernes, 22 de diciembre de 2017

El Dia, edició dimecres 4 de juliol de 1.934, pàg. 2

Col·locació del retrat d'En Josep Roca i Roca a la Galeria de Terrassencs il·lustres

Nombrosa concurrència acudí a l’acte de col·locació del retrat del malaguanyat patrici En Josep Roca i Roca a la Galeria de Terrassencs il·lustres, que es celebrà el dilluns, a dos quarts d'una del migdia, en el saló de sessions de la Casa Consistorial. Ocuparen la presidència de l'acte, el Conseller de Cultura, del Govern de la Generalitat, senyor Gassol, l'anciana senyora Na Dolors Roca, vídua de l'homenatjat, el diputat sienyor Palet i Barba, l'Alcalde senyor Morera i regidors senyors Palet, Petchamè, Armengol (D.), Mateu i Pujolà i el tinent de la Guàrdia Civil, senyor Morales. Hi havia, també, nombroses representacions d'entitats locals.

L'Alcalde pronuncià uns mots d'obertura de l'acte i tot seguit el senyor Palet i Barba llegí una extensa i documentada biografia de l'homenatjat

També hi digué unes paraules al·lusives el senyor Ventura Gassol. En mig de grans aplaudiments, es procedí a la col·locació del retrat, magnífica creació pictòrica del nostre prestigiós artista En Miquel Pujadas, i seguidament l'Alcalde senyor Morera donà l'acte per terminat.


No hay comentarios: