domingo, 24 de diciembre de 2017

El Dia, edició dijous 5 de juliol de 1.934, pàg. 2

PERTORBAT MENTAL TRASLLADAT A SANT BOI.

Avui a les onze del matí, en un cotxe del departament de Sanitat de l'Ajuntament, conduït pel cap de la Brigada de la Creu Roja En Rafael Salvador i una parella de camillers, s'ha procedit al trasllat al manicomi de Sant Boi, del pertorbat mental. Àngel Gajó, de 26 anys, resident al carrer de Donoso Cortès, 70.

Aquest és l'individu que el dilluns de la Festa Major, es va posar a jeure al bell mig de la Rambla d'Egara, i que va donar tant de treball per a traslladar-lo a casa seva, fet que donàrem a conèixer en l'edició d' ahir.

NOIA QUE S'ESCAPA DEL SEU DOMICILI.

Ahir a la tarda, es presentà en el departament de policia governativa, Isidor Nicolau i Sánchez, de 39 anys, casat, domiciliat al Pla de Can Roca, 6, baixos, donant compte que el passat dimarts, va fugir del dit domicili, la seva filla Júlia Nicolau i Brocal, de 11 anys d'edat.
Afegí que aquest fet, ja l'havia portat a terme la fugitiva dues o tres vegades més, però que sempre retornava a les poques hores, la qual cosa no ha succeït aquesta vegada, ço que augmenta la inquietud de la seva família.

BARALLES ENTRE DONES.

Ahir a la tarda, tingueren una discussió que acabà en baralles, Elvira Pilar i Soler, de 57 anys, i Consol Escobar, de 30, ambdues domiciliades al carrer de la Fraternitat, 12, baixos, resultant la primera amb unes esgarrapades al braç i clatell.

ATROPELLAT PER UN COTXE.

En el Dispensari Mèdic, fou curat Manuel Camón, de 9 anys d'edat, natural de Vendrell, d'unes ferides en ambdós peus, produïdes en ésser atropellat per un auto d'aquesta ciutat, en el carrer de Topete. Les lesions són de poca importància.


No hay comentarios: