martes, 12 de diciembre de 2017

El Dia, edició dilluns 25 de juny de 1.934, pàg. 2

LA CONSTRUCCIÓ D'UNA GUARDERIA PER A CRIANÇONS..

Avui han començat les obres de construcció d'una guarderia per a criançons, la qual serà emplaçada al carrer del Pla de l'Ametllera.

Aquest edifici és obra del Segell Pro-Infància, institució a la qual Terrassa ha prestat la seva decidida cooperació econòmica.

BARALLES CONJUGALS.

En el Dispensari Mèdic, el doctor Farrando, a les 4 de la tarda d'ahir, diumenge, assistí Dolors Plans i Guardiola, de 30 anys, casada, resident en el carrer de Sant Gaietà, 82, de contusions i blaus a la cuixa esquerre, erosions a la cara, braços i pit, que li produí el seu marit, en una disputa que tingueren i que degenerà en baralla.

Després de curada, fou conduïda al seu domicili.

ACCIDENT MOTORISTA

Ahir a dos quarts de set de la tarda, en descendir de la moto que muntava, trobant-se encara en marxa, tingué la mala sort de caure el jove amic nostre En Josep Pagès, fill d'un dels propietaris dcl Cinema "Recreu".

Fou curat de primera intenció en el Centre Mèdic, d'unes rascadures a la cuixa, peu i contusions generals, de pronòstic lleu.

Seguidament passà al seu domicili, Arquímedes, 49.

Celebrem que l'accident hagi estat, per al nostre amic, de lleus conseqüències.

NOI MOSSEGAT PER UN CAVALL.

Dissabte, a les 4 de la tarda, fou assistit pel Dr. Farrando al Centre Mèdic, el noi de 11 anys, Josep Balasch, domiciliat al carrer de Newton, 157. El pacient presentava una escoriació al braç dret, produïda per la mossegada d'un cavall.


No hay comentarios: