viernes, 8 de diciembre de 2017

El Dia, edició dimecres 20 de juny de 1.934, pàg. 2

DETENCIO.

Ahir, a tres quarts de nou del vespre, fou detingut per la policia governativa, Felip Ballaruga, domiciliat al carrer de Pare Llauradó, 216, per tal de respondre davant el Jutge d'Instrucció de deterniinats càrrecs continguts en una denúncia contra, d'ell formulada.

A la una de la nit, el detingut fou posat en llibertat.

L'ESTAT DEL FERIT EN LA DESGRACIA D'AHIR.

Continua millorant l'estat del ferit Manuel Ortega i Escobal, víctima del tràgic succés ocorregut ahir a les obres de construcció del nou cinema de La Rambla.

El diagnòstic facultatiu afirmà que no existeix fractura de cap òrgan i que el ferit sofreix únicament el natural màsegament i les conseqüències de la commoció nerviosa i del principi d'asfíxia que patí.

DENUNCIA PER MALS TRACTES I AMENACES.

Aquest matí a les 8, s'ha presentat en el departament de policia governativa. Consol Tort i Roure, de 28 anys, amb domicili al carrer Ample, 70, baixos, denunciant que un individu anomenat Faustí Brugal i Gibert, de 38 anys, resident en el mateix domicili que ella i germà de Lluís Brugal i Gibert, i amb el qual fa vida marital, l'havia maltractada d'obra i amenaçat de mort avui al matí en el Mercat de Sant Pere.

Ha dit que aquest cas ja s'havia repetit altres vegades, però que no l'havia denunciat, perquè el Faustí l'amenaçava de mort.

S'ha donat compte del fet al Jutjat d'instrucció.


No hay comentarios: