domingo, 3 de diciembre de 2017

El Dia, edició dijous 14 de juny de 1.934, pàg. 2

DESCOBRIMENT DE L'AUTOR D'UN ROBATORI

Ahir, la policia practicà la detenció del veí d'aquesta ciutat Eugeni Garcia i Rodríguez, de 33 anys, casat, amb domicili a la Carretera de Sabadell, 22, com a pressumpte autor de la substracció de 81 quilos de desperdicis de seda artificial, d'una fàbrica del carrer de Lepant, el valor dels quals és estimat en unes 400 ptes.

En ésser interrogat el detingut, manifestà que no era ell el qui havia robat el gènere, sinó un tal Andreu Mora i Escoté, el qual li havia venut per 160 pessetes. Aquesta declaració no degué convèncer la policia, per quant es decidí a tancar l'Eugeni Garcia a la presó i denunciar-lo al Jutge de primera instància.

Una part del gènere robat, fou trobada en el domicili de Sebastià Velasco, carrer de Concepció Arenal, 57, baixos, i la resta en un amagatall de sota el pont de Can Figueres, a la carretera de Sabadell on l'havia ocultada un tal Claudi Colomer i Padró, que viu al carrer de Galileu, 25, baixos.

La policia te la impressió que es tracta d'una partida organitzada per a dedicar-se al robatori de gèneres i està completant els seus esbrinaments per tal d'assegurar-se de la culpabilitat dels anomenats subjectes que, a excepció del Garcia, es troben, ara com ara, en llibertat.


No hay comentarios: