miércoles, 13 de diciembre de 2017

El Dia, edició dimecres 27 de juny de 1.934, pàg. 2

ALLIBERAMEN D'UN LLADREGOT.

L'Audiència de la capital, ha reformat l'aute de presó contra Manuel Maeso i Tendero, autor d'un robatori a una torre de La Rabassada, fet ocorregut fa uns quatre mesos.

El Maeso es trobava detingut en la presó de la nostra ciutat i aquest matí ha estat alliberat.

ACCIDENT.

Cap a les darreries de la tarda d'ahir, el doctor Sala, en el Dispensari Mèdic, assistí el jove Ramon Forn de 17 anys d'edat, domiciliat al carrer de Wolta, 29, qui s'havia clavat un clau en la planta del peu esquerre.

Després de curat, fou conduït al seu domicili.

BARALLA D'ASES.

Antoni Ejarque, amb domicili al carrer de Marconi, 87 s'ha presentat davant el cap de la Comandància Municipal senyor Carramiñana, denunciant que un ruc de la seva propietat que, lligat amb una corda pasturava darrera el pati de casa seva, fou escomes a mossegades i guitzes per un ase pertanyent a Josep Folguero també domiciliat al carrer de Marconi, 53, produint al primer, ferides d'aguna clonsideració.

HOME ATROPELLAT PER UN CAMIÓ.

Ahir, fou curat en el Centre Mèdic, pel facultatiu de torn, Alfons Soé, de 34 anys, natural de Sabadell, amb domicili a Can Gambús de la dita població, qui a la Carretera de Sabadell fou atropellat pel camió número 54.880-B, de la nostra ciutat.

L'accidentat presentava contusions i blaus en la part inferior de la cama dreta, magullament general, i una ferida en el llavi inferior que es produí en ésser llançat per terra, de la trompada que el cotxe li donà.

Un cop practicada la primera cura, el pacient fou traslladat al seu domicili.


No hay comentarios: