domingo, 17 de diciembre de 2017

El Dia, edició dissabte 30 de juny de 1.934, pàg. 2

DELS JOCS FLORALS DE TERRASSA.

Ens prega la Comissió Organitzadora dels Jocs Florals de Terrassa, que fem públic, per tal que sigui en coneixement dels qui desitgin assistir a la festa que tindrà lloc demà, diumenge a la tarda, al Teatre Principal de la nostra ciutat, que l'entrada a l'esmentat teatre serà absolutament lliure. Hem d'advertir, també, que les portes del Teatre Principal seran obertes al públic a les quatre de la tarda.

PERSONALITATS A LA NOSTRA CIUTAT.

EI vinent dilluns, a les onze del matí, arribaran a la nostra ciutat, el Conseller de Cultura i Treball senyors Ventura Gassol i Martí Barrera.

Així mateix, es creu que en aquesta hora, arribarà el President de la Generalitat senyor Lluís Companys, puix que ha promès la seva assistència al descobriment del retrat del compatrici senyor Josep Roca i Roca a la Galeria de Terrassencs il·lustres i a la col·locació de la primera pedra dels Grups Escolars del Passeig.

En cas de no venir el senyor Companys, ostentarà la representació del President el senyor Ventura Gassol.

METGES DE TORN AL DISPENSARI

Demà diumenge: De 8 a 11 del matí, el Dr. Bosch; de les 11 del matí, a les 2 de la tarda; el Dr. Ullés; de 2 a 5 de la tarda, el Dr. Cadafalch, i de les 5 de la tarda a les 8 del vespire, el Dr. Trincheria.

Demà passat, dilluns, faràn els torns expressats anteriorment, els doctors Trincheria. Bosch, Ullés i Cadafalch, respectivament.


No hay comentarios: