lunes, 20 de marzo de 2017

Diario de Gerona de Avisos y Noticias 11/02/1933 Pàgina: 1

MÚSICA

Orquestina Femenina de París

Com ja hem anuncíat, dilluns que ve l'Associacíó de Música ens fará conéixer aquesta magnífica agrupació de corda que compta per éxits cada un dels concerts de la seva extensa tournée per les principals ciutats del Nord d'Espanya, entre les quals, Sant Sebastià, Bilbao, Santander, Gijon, Madrid, València. A Catalunya, donaran 2 concerts a Barcelona, i actuaran a les Associacions de Tarragona, Reus, Terrassa, Sabadell, Tárrega, Girona, Figueres i Olot.

Arreu és objecte dels més grans elogis l'actuació de les solistes Paule d'Ambrosio, violoncel·lista, i Violette d'Ambrosio, violinista. Ambdues son filles del conegut compositor del mateix nom, i ja han assolit notables éxits en tournées efectuades com a úniques concertistes.

Els senyors socis de l'Associacíó poden recollir invitacions per a aquest concert a la Casa Duran, Pl. de la República, en la forma de consuetut.

En el mateix lloc, poden inserir-se com a socis de l'Assocíacíó els qui desitgin assistir a aqueix magnific concert i no siguin encara socis de l'entitat organitzadora.


No hay comentarios: