domingo, 19 de marzo de 2017

L'Acció, edició dilluns 5 de febrer de 1.933, pàg 3

EL CASTELL D'EGARA SERA CONVERTIT EN MONUMENT ARTISTIC CEDIT A LA CIUTAT ?

Se'ns diu que per part de la primera autoritat local, s'están fent gestions per tal que l'antic Castell del carrer de Salmerón, que està amenaçant enrunar-se i el, qual ha estat obligat a ésser desallotjat, sigui cedit per el seu propietari a la Junta de Museus, per a què aquesta faci, els treballs d'apuntalament i conservació d' aquesta antiga edificació.

Sembla que el propietari del Castell s'ha mostrat favorable a aquesta iniciativa.

Seria vist amb molt goig per tot Terrassa que aquest projecte fos una realitat.

 ACCIDENT CASUAL

A les set d'ahir el matí, mentre baixava les escales de la casa numero 100 del carrer de Topete, caigué de les mateixes Na Maria Domènech, de 60 anys, amb domicili al carrer del Paseig, 80, amb tan mala fortuna que resultà amb séries lesions.

Fou traslladada pels veins de la casa al Centre Mèdic, on fou assistida pel doctor LIorens.

UN MESTRE INHUMA

Persona que ens mereix tota garantía ens ha dit que aquest matí el mestre auxiliar d'un col.legi particular que està sota l'advocació d'un Sant molt conegut, ha pegat sense compassió un nen alumne seu amomenat Puig amb domicili al carrer de Llúria. Els cops han estat tan aferrissats que, el nen atropellat ha romàs molta estona en estat comatòs. Hom ha hagut de prestar-li tota mena d'auxilis, per tal de retornar-lo a les funcions vitals.

El col.legi aludit ja té una tradició de crueltat. Son molts els seus ex alumnes que recorden amb esglai els càstigs cruels de què havien estat objecte.



No hay comentarios: