jueves, 2 de marzo de 2017

L'Acció, edició dimecres 13 de gener de 1.933, pàg 2

NOU TIROTEIG?

Aquesta matinada ha corregut amb insistència el rumor d'uns nous tiroteigs ocorreguts durant la nit. Malgrat acurades informacions que hem fet, ningú, ni oficiosament ni oficialment, ha pogut donar-nos noticia.

Un nou infundi que fa encara més complexe aquest assumpte dels passats successos.



TROBALLA DE BOMBES

Cap al tard d'ahir a la tarda, uns pobres que buscaven llenya, trobaren abandonades en el quilòmetre núm. 332 de la linia dels ferrocarrils del Nord, 4 bombes

Seguidament en donaren coneixement a la Guàrdia Civil la qual aná a recollir les dites bombes, les quals amb tota classe de precaucions foren traslladades a la nostra ciutat.

Un cop inspeccionades es pogué comprovar que estaven carregades. De les quatre n'hi havien tres de les anomenades de pinya i una de quadrada.

Es suposa que hi foren abandonades, per algún fugitiu, dels successos ocorreguts en aquesta ciutat en la nit del passat día 7 del corrent.



ACLARACIO D'UN RUMOR

Aquesta tarda, ens comuniquen oficiosament, que el rumor que el matí ha circulat amb tanta insisténcia, és degut a que aquesta matinada anava un camió a gran velocitat. La guàrdia civil que está de guardia, li ha donat l'alto i en veure que aquest no es parava li ha fet algún dispar, lo qual és la base del rumor circulat sobre un tiroteig entre els revoltosos dels passats successos i la guàrdia civil de la nostra ciutat.



No hay comentarios: