viernes, 24 de marzo de 2017

El Dia, edició dimecres 22 de febrer de 1.933, pàg. 2

LA GRIP.

En aquests darrers dies s'han accentuat els estralls que fa la grip a la nostra ciutat. Sortosament, però, és benigna, i no es registren defuncions per aquesta malaltia, la visita de la qual hem de suportar, vulgues que no, al menys un cop l'any.



LA BIBLIOTECA TECNICO TEXTIL

Després de la seva inauguració, efecluada el passat dimecres, la Biblioteca Tècnico-Tèxtil ha estat molt visitada i objecte de nombroses consultes.

Tal com ja hem manifestat en anteriors informacions, aquesta nova Biblioteca és emplaçada a una sala a propòsit, perfectament confortable i decorada amb bon gust, en els baixos de la Biblioteca-Museu Soler i Palet, del carrer de la Fontvella.

La Biblioteca, Técnico -Tèxtil pot ésser consultada per tots els ciutadans majors de quinze anys. Queda reservat, però, als senyors socis, el dret al préstec de lllibres tal com determina el reglament d'aquèlla institució.

Les hores en què queda oberta al  públic, són: de les 6 a dos quarts de 9 del vespre, tots els dies laborables, excepte els dilluns; els diumenges i dies festius, de 11 a 1 del matí.



No hay comentarios: