jueves, 2 de marzo de 2017

L'Acció, edició divendres 13 de gener de 1.933, pàg 2

NOVES DETENCIONS.

Per la guàrdia civil han estat detinguts avui i iposats a disposició del Jutjat, quatre individus més dels compromesos en els sagnants esdeveniments de la nostra ciutat.

Tot i les reiterades preguntes que hem fet als llocs oficials, ningú ens ha pogut donar noticia del nom i personalitat dels detinguts.DOS ALLIBERATS.

També se'ns diu que han estat posats en llibertat dos dels individus que havien estat detinguts abans d'ahir. Tampoc hom ens ha precissat els noms i dades.LES NOTES COMIQUES, QUE MAI MANQUEN.

Aproximadament a dos quarts de quatre d'aquesta tarda el vigilant de la nostra ciutat En Miquel Finestres, ha trobat un farcell sospitós, amb totes les aparièndes d'esser una bomba, darrera la porta de la casa número 6 del carrer Nou. Seguidament n'ha donat coneixement a la guàrdia civil, la qual ha anat a recollir l'artefacte (?).

Un cop posat en observació amb tota llei de precaucions, ha resultat èsser un embolcall de draps i ferregots.


NOVES DETENCIONS.

A mitja tarda se’ns diu que la guàrdia civil ha d’efectuar noves detencions. Abans de tancar l’edició hem fet vàries investigacions sense poder treure res en net comunicable als nostres lectors.No hay comentarios: