martes, 14 de marzo de 2017

L'Acció, edició dimars 24 de gener de 1.933, pàg 2

DETINGUTS

Durant la passada nit, han estat detinguts p'els guàrdies civils Tomàs Peña i Daniel Rubio, altres dos individus, els noms dels quals són aquests:

Patrici Planell Falles, de 27 anys, casat, domicilat al carrer de Prim, número 125, i Ramon Aimamí Vilatobà, de 26 anys, solter, amb domicili a la Carretera de Montcada, número, 112.

Ambdós han estat detinguts com a autors d'haver desarmat al vigilant d' aquesta ciutat N'Enric Cubi, qui ha estat el que ha verificat el seu reconeixement.

El desarmament del vigilant, tingué lloc durant els passats successos.
  
Els detinguts han ingressat a la presó, i no tardaran molt a passar a disposció del Jutjat de Primera Instància

  
AMPLIACIO D'UNA NOTICIA

Afegim quelcom nou a la nova que ahir publicàvem donant compte de la defunció a l'Hospital de l'individu ferit en els passats successos.

Es deia Josep Ribera Mercader i tenia 27 anys. El divendres passat li va èsser practicada una difícil intervenció quirúrgica per a efectuar l'extracció del projectil
després de la qual l'estat del pacient anà empitjorant fins arribar al fatal desenllaç ocorregut a la una de la nit del diumenge.

  
ENTERRAMENT

Aquest mati, aproximadament a dos quarts d'onze, s'ha verificat l'enterrament del ferit en els successos passats, Josep Ribera, qui mori ahir el mati en l'Hospital.

L'enterrament ha estat civil i s'ha vist molt concorregut. Molts curiosos s'han possat pels llocs on tenia de passar la comitiva, i sobre l'enterrament que es verificava i els passats successos giraven llurs conversacions, que aixecaven un to de protesta entre els comentaristes, pels fets esdevinguts a la nostra ciutat.


No hay comentarios: