martes, 7 de marzo de 2017

L'Acció, edició dilluns 16 de gener de 1.933, pàg 3.

Dels successos a la nostra ciutat.

LA LLISTA DELS DETINGUTS TRASLLADATS A BARCELONA

En l’edició del dlsabte, per bé que ja poguèrem comunicar la noticia als lectors, no ens fou possible adjuntar la llista dels detinguts traslladats a Barcelona. Avui ens ha estat facilitada.

Heus-la aci:

Andrea Rossal i Cos, Tomàs Llongueras i Martí, Ramón Vidal i Moix, Francesc Planas, Manuel Bou i Carbonell, Martí Mur i Escamilla, Josep Perarnau i Cubera, Serafí Edo i Tomás, Josép Gràcia i Ballester, Pere Alcoced i Gil, Josep Reimbau i Almirall, Sócrates Castaño i Simón, Camil Nortes Rodríguez, Joaquim López i Furnielles, Josep Domènec i Sacanell, Emili Alonso, Josep Borràs i Pujol, Carles Guardiola, Francesc Catasús i Masdeu, Lluis Romera i Martínez, Pau Ballester i Olalla, Enric Valls i Santamaria, Casimir Oliver i Brosa, Ermengol Puigcentell ¡ Francesc Mercèo i Martínez.


TRES D’AQUESTS DETINGUTS POSATS EN LLIBERTAT

Per ordre del Jutje d’Instrucció, han estat posats en llibertat Sòcrates Castaño Simón, Camil Nortes Rodríguez i Joaquim López i Furnielles.

Els tres havien estat traslladats a Barcelona.


DOS DETINGUTS MÉS

Pels guàrdies Tomàs Peña i Isidre Rubio, foren detinguts ahir en llurs domicilis, Artur Garrigosa Martínez i Gabriel Ribó.

Aquest darrer resultà ferit en els successos de ls nostra ciutat. Clandestinament s’havia guarit les ferides. Abans d’ingressar a la presó, passà pel Dispensari Mèdic, on li fou practicada una minuciosa cura.



No hay comentarios: