miércoles, 22 de marzo de 2017

El Dia, edició dilluns 13 de febrer de 1.933, pàg. 2

UNA DONA MORTA PEL TREN.

Dissabte, cap al tard, en el quilòmetre 335 de la línia del Nord, a una vintena de metres del pont de Les Arenes, el tren descendent número 2.230 atropellà una dona, deixant-la morta instantàniament

La desgraciada dona vestia molt pobrement i aparentava tenir uns 45 anys. Per ara no ha estat identificada.

Al lloc del succés hi acudiren el Jutjat d'instrucció i el Doctor Llorenç, els quals ordenaren l'aixecament del cadàver i el seu trasllat al Dipòsit judicial.



DETENCIÓ DE JOSEP ABAD (a) «POCA ROBA».

Se'ns assegura que ha estat detingut a Alacant per la Guàrdia civil, el conegut sindicalista de la nostra ciutat Josep Abad (a) «Poca roba», reclamat pel Jutge militar pel sumari instruït amb motiu de l'assalt a l'Ajuntament pels elements anarquistes.


ACTE DE PRESENTACIÓ DEL «COS D'INFERMERES».

A dos quarts d'una del migdia d'ahir, tingué Iloc, en el saló de sessions de l'Ajuntament, l'acte de presentació del «Cos d'infermeres», al qual assistiren alguns representants de les entîtats locals invitades a l'efecte.

Hi feren acte de presència algunes infermeres d'uniforme, presidides per la Doctora Rosa Turu de Prat.

Presidí l'Alcalde Sr. Morera, el qual tenia a la seva dreta el conferenciant Doctor Carles Soler Dopff i els regidors senyors Mallafré i Armengol (D.), i a l'esquerra, la Doctora Turu i els regidors senyors Petchamè i Casas.

El Doctor Soler Dopff desenrotllà una conferència explicativa de la missió de l'esmentada institució.

Finalment l'Alcalde senyor Morera donà les gràcies als assistents i féu vots per la prosperitat del flamant «Cos d'Infermeres» de la nostra ciutat.


No hay comentarios: