domingo, 22 de julio de 2018

El Dia, Edició dilluns 1 d’abril de 1.935, pàg. 2


ELS FURTS DE MERCADERIES.

La Cambra Oficial del Comerç i de la Indústria d'aquesta ciutat fa públic que havent-se-Ii adreçat diversos electors de la seva demarcació exposant llurs queixes pels furts de mercaderies de què són, víctimes, ja a les estacions, o bé quan els gèneres estan en ruta, que ha obert una informació per tal de recollir el major nombre de dades per tal de poder demanar que per qui correspongui es prenguin aquelles normes que tendeixin a evitar els furts.

Per aital motiu prega i espera dels seus electors s'adrecin per escrit a la secretaria de la dita Corporació exposant amb el major detall possible els furts de que hagin, estat víctimes.

MOSSEGAT PER UN GOS.

Mentre transitava per la via pública, fou mossegat per un gos, Angel Alonso, de 31 anys, solter, amb casa al carrer del Nord, 76.

El doctor de torn al Dispensari Mèdic el curà d'unes ferides a la cama dreta, produïdes per les dents de l'animal.

CAIGUDES.

A primera hora de la tarda d'ahir, la nena de 8 anys, Rosa Aregai, domiciliada al carrer de Vázquez de Mella, 28, mentre ea trobava jugant davant de casa seva, sofrí una caiguda, produint-se una ferida contusa al front, de la qual fou curada al Dispensari Mèdic, practicant-se-li dos punts de sutura.

D'una distensió al turmell esquerre, conseqüència d'una caiguda, a les cinc de la tarda d'ahir, el metge de torn al Centre Mèdic, curà Dolors Pujol, de 70 anys, vídua, habitant al carrer de la Creu Gran, 63, baixos, lloc on fou traslladada després de la primera cura.

DETINGUTS TRASLLADS A BARCELONA.

Aquest mati, custodiats per la guàrdia civil, han estat traslladats a la Presó Model de Barcelona. Josep Prat i Mauuel Garcia a) "El Butxaques", que fins avui es trobaven detinguts a la presó local com a pressumptes complicats en l’atracament de què temps enrera fou víctima a la nostra ciutat el doctor Gibert, prop del domicili del seu pare, al carrer de Catalunya.

No hay comentarios: