lunes, 23 de julio de 2018

L’Acció, edició dijous 4 d’abril de 1935, pàg. 2


EL FOC D’ANIT PASSADA.

Anit, aproximadament a tres quarts d’una, es declarà un petit incendi a la botiga de queviures que el nostre amic Isidre Rovira, té instal·lada al carrer de Sant Francesc, núm. 83.

Segons sembla, l’incendi s’originà a sota del mostrador de la botiga. Les conseqüències del sinistre fins a l’hora present es desconeixen en absolut.

Com sigui que l’incendi fou denunciat ràpidament al nostre Ajuntament, la sirena d’alarma que assenyalà foc al districte tercer.

Seguidament acudiren al lloc del sinistre els bombers amb el corresponent material d’extinció, essent innecessària la seva intervenció, puix que alguns veïns d’aquell carrer, conjuntament amb vàries persones que en aquell moment es trobaven al “Bar Català”, aconseguiren sufocar el foc amb gran rapidesa.

També acudiren al lloc del succés forces de la guàrdia municipal amb el seu cap senyor Carramiñana i moltes altres persones.

S’ignoren les pèrdues que el voraç element hagi pogut ocasionar, com així també no se sap si l’amic Rovira tenia la seva tenda assegurada.

PARTICIPACIÓ A LA FIRA DE POZNAN.

Tots aquells industrials que desitgin participar amb llurs productes a la Fira de Poznan (Polònia) poden passar per la Secretaria de la Cambra Oficial de Comerç i Industria, on els seran donades les oportunes instruccions per acollir-se a les avantatges que ofereix la Direcció General de Comerç.

No hay comentarios: