miércoles, 18 de julio de 2018

El Dia, Edició dissabte 30 de març de 1.935, pàg. 2


BARALLES.

A les vuit de la tarda d'ahir al carrer de Salvador Busquets es barallaren per un fútil motiu, Joaquim Ferrerons, de 34 anys, casat, domiciliat a la Carretera de Castellar, 93, primer pis i Magí Puigdevívol amb casa al carrer de Salvador Busquets, sense número.

El primer resultà amb algunes exorciacions a la cara, de les quals fou curat al Dispensari Mèdic.

El fet ha estat denunciat al Jutjat Municipal.

CAUSA QUE PASSA A L’AUTORITAT MILITAR.

El jutge instructor senyor Sànchez Plaza, s’ha encarregat d’instruir la causa per l’atracament de que fou víctima Joan Barcons, dependent de la casa Ventalló, Tusell i Companyia, fet ocorregut el migdia del darrer dissabte.

ALLIBERAMENT

S’ha posat en llibertat definitiva, Antoni Arillon, que es trobava detingut a la presó d'aquest partit judicial per creure'l complicat en l'atracament de què fou víctima un cobrador del Banc de Granollers. L'alliberament és degut a haver-se comprovat la innocència del processat.

VETLLADA TEATRAL AL CASAL ESCOLA DE SANT JOSEP.

A dos quarts de 6 de la tarda de demà, tindrà lloc, al Casal Escola de la parroquia de Sant Josep, una vetllada teatral a càrrec de la Secció Dramàtica de l’entitat, la qual posarà en escena l’obra dramática “Misteris del bosc”, i la comèdia “Un mort ressucitat”.

CONFERENCIES QUARESMALS.

Al Casal Popular de la barriada de Sant Pere, demà a les dotze del matí, tindrà lloc la continuación de les conferències quaresmals. La de demà està encarregada al jove congregant de Barcelona, N’A. Garcia i Torres.

ACUS DE REBUT.

Hem rebut una atenta circular acompanyant la Memòria-Balanç de la Mútua d'Assegurances de la nostra ciutat, la qual demostra d'una forma evident l'estat floreixenl d'aquesla societat.

 Agraïm com cal l'atenció.

No hay comentarios: