lunes, 23 de julio de 2018

El Dia, Edició dimecres 3 d’abril de 1.935, pàg. 2


ALERTA AMB ELS GATS.

Cap al tard d'ahir, mentre amoixava un gatet d'Angora al seu domicili. Pantà, 25, la senyoreta Josepa Vinyals, de 21 anys, fou víctima de les urpes del malagradós felí que li causà fortes esgarrinxades al braç esquerre, de les quals va ésser assistida al Dispensari Mèdic.

UN SUPOSAT ATRACAMENT QUE RESULTA ÉSSER UN EMBARG

Pels volts de les deu del matí d'avui, els funcionaris del Jutjat s'han personat a la fàbrica de gèneres de punt del senyor Amadeu Costa, emplaçada al carrer de Topete, 159, a l'objecte de procedir a embargar-li el mobiliari i demés. Com sigui que en aquells moments el senyor Costa es trobava absent i, sense dubte mal informat, ha donat compte a la Caserna de la guàrdia civil que s'efecluava un atracament a la seva fàbrica.

Seguidament, han sortit vers el lloc del fet unes parelles de la benemèrita i, aleshores s'ha aclarit el malentès.

La versió de l'atracament ha circulat amb insistència per la ciutat, puix els nombrosos curiosos que s' han congregat a aquell lloc, i que no sabien que es tractava de gestions judicials, han contribuït a escampar la versió.

NOU PERIODE DE MATRICULA ALS INSTITUTS DE SEGONA ENSENYANÇA.

Per tal d'harmonitzar la marxa dels Instituts de Segon Ensenyament amb l'establerta per les Universitats, en el que es refereix al període d'inscripclo de matrícula per a alumnes no oficials, el Ministeri d'Instrucció Pública, ha resolt que el susdit periode s'obrí el dia 6 d'aquest mes, fins el 15 de maig inclusiu, amb drets ordinaris, i del 16 al 31 de maig, amb drets dobles.

Aquesta ordre es refereix al present curs, únicament.

BICICLETES RECOLLIDES.

Per pessetes, poguent-se assistir al parbiciclela, a la via pública per la guàrdia municipal han estat aturats tres ciclistes, les màquines dels quals han quedat dipositades a la Comandancia fins que llurs propietaris hagin retirat el corresponent número.

DENUNCIES.

Durant el dia d'avui s'han cursat a la Comandància Municipal varies denúncies, per infracció de les Ordenances Municipals.

Els denunciants seran degudament sancionats.

No hay comentarios: