lunes, 23 de julio de 2018

L’Acció, edició dimecres 3 d’abril de 1935, pàg. 2


LES AL·LUCINACIONS D’UN FABRICANT DE GENERE DE PUNT.

Aquest matí, pels volts de les nou, els veïns del carrer Topete, tros comprès entre els carrers Serrano i Sant Quirze s’han vist sorpresos per la presència d’unes parelles de la guàrdia civil, les quals han arribat a gran velocitats amb el cotxe que actualment tenim de la seva propietat.

Els guàrdies, en ésser enfront mateix de la casa número 159 de l’esmentat carrer i després d’haver baixat del vehicle, han penetrat amb grans precaucions a la casa on hi ha instal·lada una fàbrica de gèneres de punt.

Segons se’ns ha dit posteriorment, la guàrdia civil havia estat requerida pel propietari de la fàbrica, el qual es pensava que li entraven atracadors a les quadres suposició que no era certa, puix que el que havia vist l’atribulat senyor, eres els representants del Jutjat d’Instrucció, de la nostra ciutat, els quals anaven a embargar-li els mobles, màquines i matèries de l’esmentada fàbrica.

Un cop aclarida l’equivocació els guàrdies civils s’han retirat immediatament, deixant plens d’incertitud als nombrosos curiosos que s’havien hagut de congregar en aquell lloc, puix que les ordres de la guàrdia civil eren terminants en el sentit de no deixar circular pel tros de carrer indicat.

REUNIÓ DE SECRETARIS DE TOTS ELS AJUNTAMENTS DEL DISTRICTE DE TERRASSA.

A un quart de dotze d’aquest matí, al despatx del Secretari del nostre Ajuntament, ha tingut lloc una reunió de tots els secretaris dels Ajuntaments del districte de Terrassa.

En aquesta reunió, segons tenim noticies hom ha procedit al nomenament d’un delegat que representarà aquest districte en el Col·legi Oficial de Secretaris dels Ajuntaments de Catalunya.

LES CONSEQÜÈNCIES QUE PORTA JUGAR AMB ELS GATS.

Mentre estava jugant amb un gat de la seva propietat, la senyoreta Pepita Vinyals, de 21 anys, domiciliada al carrer Pantà, 25, en un moment de descuit que tingué, l’animalet li clavà les ungles en el braç esquerra i li produí unes esgarrapades de regular consideració les quals li foren curades una estona més tard en el Dispensari de la nostra ciutat.

No hay comentarios: