jueves, 26 de julio de 2018

El Dia, Edició dissabte 6 d’abril de 1.935, pàg. 2


NENA ATROPELLADA PER UN CAMIO.

A dos quarts de set de la tarda d'ahir, a la Rambla d'Egara, cantonada amb la Carretera de Martorell, davant mateix del Cinema Doré, el camió matricula B. número 47.346, propietat del comerciant en grans, En Martí Gibert i Roca, domiciliat a la Rambla d'Egara, 248, atropellà la nena de 4 anys, Francesca Santander i Hernández, habitant al carrer d'Arquímedes, 192, en el moment que aquesta travessava la Carretera.

Acte seguit fou traslladada al Dispensari Mèdic, on el metge de torn li prestà assistència. L'accidentada presentaba ferides contuses amb hematoma a la cama dreta, qüalificades de pronòstic reservat.

 Una volta practicada la primera; cura d'urgència, l'atropellada fou conduïda al seu domicili.

ALLIBERAMENT.

Cap el tard d' ahir, foren posats en lliberlat, Francesc Gómez i Villalba i Josep Caparrós. Aquest darrer domiciliat a la nostra ciutat.

El primer es trobava reclòs a la presó d'aquest partit judicial per vagabund i el seu alliberament obeeix a què ahir va finir la condemna.

El Caparrós passava una quinzena a la presó per delicte comú.

INAUGURACIÓ DEL CINEMA LA RAMBLA.

Definitivament la inauguració del Cinema La Rambla ha estat assenyalada per al vinent dijous, dia 11 del corrent

El producte de la sessió inaugural serà dedicat a profit de les famílies dels desgraciats obrers que moriren víctimes d'accident, durant la construcció d'aquest cinema.

EL CONCERT DE DEMA AL CIRCOL EGARENC

Tal com aquests dies hem vingut dient, demà, diumenge, a les deu de la nit, l'Or-questra de Corda del Conservatori de Música, dirigida pel seu Mestre. En Joaquim Pecanins, donarà un extraordinari concert a la sala de festes del Círcol Egarenc.

L'Orquestra de Corda, integrada per professors i alumnes del Conservatori, es presentarà novament en públic, després d'un lapse de temps d'inactivitat, i ens cal esperar que sota el guiatge intel·llgent del mestre Pecanins, els entusiastes artistes sabran conservar el prestigi que tan merescudament s'han guanyat en totes les anteriors actuacions.

Aquest Concert, al qual podran assistir els socis del Círcol Egarenc i els del Conservatori, amb les families llurs, s'ajustarà al Programa.

No hay comentarios: