miércoles, 18 de julio de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 29 de març de 1.935, pàg. 4


Ha ingressat a la presó, a disposició del Jutjat de primera instància, la minyona Teresa Martí i Vendrell, de 23 anys, domiciliada al carrer de Jaume Jover, 20, presumpta autora de l’infanticidi descobert el darrer dilluns al dipòsit d’escombraries.

Organitzada per l’Institut de Segona Ensenyança d’aquesta ciutat tingué lloc una excursió científica als monestirs de Poblet i Santes Creus. Els excursionistes, en nombre de 74, visitaren aquestes joies artístiques. Feren interessants observacions de caràcter arqueològic i geogràfic. Acompanyaven els alumnes, els professors senyors Aguilar, Ventura, Almeda, Ayuso i Sobrequés.

Als «Amics de les Arts», la genial cantactriu Concepció Badia d’Agustí presentarà el seu deixeble predilecte, el jove tenor Manuel Gimferrer.

Escaient-se aquest any el 250 aniversari del naixement de Joan Sebastià Bach l’Escola Coral té en projecte una sèrie de festivals a celebrar en commemoració d’aquest fet. Seran executades obres musicals de gran envergadura. Es donaran conferències sobre la vida del músic i de la seva immensa obra.

No hay comentarios: