viernes, 6 de julio de 2018

El Dia, Edició divendres 22 de març de 1.935, pàg. 2


LA CONFERENCIA D'AHÎR A LA JOVENTUT TERRASSENCA.

Prosseguint el cicle de conferències organitzats per la Secció de Cultura de la Joventut Terrassenca, ahir, a les deu de la nit, el nostre car amic el culte doctor En Delfí Sanmartín, a la sala d'actes de l'esmentada entitat, dissertà sobre aquest suggestiu tema; "La vàlua social de la lluita antivenèria".

Malgrat el mal temps que féu, un nombrós públic es congregà al Coro Vell, amatent a la sintètica i clara paraula del conferenciant i als diapositius que en el transcurs de la peroració es projectaren.

El senyor Sanmartín fou molt aplaudit en terminar la conferencia.

PRÒXIM TRASLLAT.

Se'ns comunica que probablement en la segona quinzena del vinent mes d'abril, quedi ja instal·lat als baixos del Dispensari Mèdic, del carrer de Sant Quirze, el Dispensari Oficial de la lluita antivenèria que, actualment, està situat al pati de la Casa Consistorial.

El nou Dispensari, estarà muntat amb totes les condicions modernes, contra la lluita antivenèria.

El doctor encarregat del mateix, serà el mateix senyor Enric Fernández i Pellicer, a càrrec del qual ja va el Dispensari de l’Ajuntament.

EXPULSIÓ DE MENDICANTS.

En la batuda contra la mendicitat pública que aquest matí ha efectuat la guàrdia municipal, han estat recollits sis captaires, els quals han estat expulsats de la nostra ciutat, una volta socorreguts.

També ahir, foren enviats vers Sabadell, lloc de la seva procedència, dos individus que es dedicaven a la mendicitat pública.

DENUNCIES.

En el dia d'avui, han estat cursades a la Comandància Municipal nombroses denúncies per infracció de les Ordenances Municipals. Als denunciants els serà aplicada la sanció corresponent.

UNA IMPORTANTISSIMA COMPANYIA D'ASSEGURANCES SOBRE MALALTIES

Fundada fa més de trenta anys, amb més de deu àmb representant a Terrassa, essent la que paga més subsidis als seus assegurats amb quota més insignificant, sol·licita agents productors o persones que freqüentin o visitin domicilis. Podran guanyar-se de 200 a 500 pessetes, segons aptituds, i sense deixar llurs ocupacions.

Per a informes, dirigir-se tots els dies, de 8 a 9 del vespre, al senyor Garcia, Sant Genis, 3,

No hay comentarios: