lunes, 2 de julio de 2018

El Dia, Edició dilluns 18 de març de 1.935, pàg. 2


VETLLADA TEATRAL.

Demà, dimars, a dos quarts de sis de la tarda, tindrà lloc una funció teatral al Casal Escola de la barriada de Can Palet, a càrrec de la secció dramàtica del Casal. 

Es posara en escena el drama "Abnegació" i la còmica "La Mona de Pasqua".

ACCIDENT DE TREBALL.

El doctor de guàrdia al Dispensari Mèdic, el darrer dissabte prestà assistència facultativa a Gabriel Garcia i Pérez, de 10 anys, el qual es produï una ferida contusa al genoll esquerra, amb una forca, mentre carregava fems.

Després de curat passà al seu domicili, carrer de Fortuny, 119.

RUPTURA D'UN CABLE CONDUCTOR DE FORÇA ELÈCTRICA.

A primera hora d'aquest matí s'ha trencat un cable de conducció de força elèctrica dels pertanyents a la Companyia Catalana de Gas i Electricitat S. A. Per aquest motiu, moltes fàbriques i tallers de la localitat, abonats a l'al·ludida Companyia, s'han vist impossibilitats d'engegar llur maquinària per manca de força.

A l'hora que redactem aquesta nota, l'avaria no ha estat encara trobada, malgrat creure’s que la mateixa és al carrer de Sant Pau, prop de l'edifici del Teatre Principal.

ALMOINA A L'HOSPITAL.

L'Hospital-Casa de Caritat, ha rebut d'un anònim donant la quantitat de 75 pessetes destinada a la beneficència d'aquella santa casa.

La Junta de l'Hospital ens prega d'expressar el seu agraïment al generós donant, des d'aquestes planes.

CAIGUDES.

Mercè Comas, de 27 anys, vídua, habitant al carrer de Pantà, 67, a les set de la tarda del passat dissabte, quan es dirigia al Mercat de la Independència, donà una ensopegada i es produí una lleugera distensió al peu esquerre.

Fou assistida al Dispensari Mèdic.

També, cap el tard de dissabte, Domènec Comas, de 66 anys, vidu, amb domicili al carrer de Gal·li-leu, 8, sofrí una caiguda a la via pública, produïnt-se una ferida contusa al nas, de pronòstic lleü, lesió que li fou curada al Centre Mèdic.

No hay comentarios: