domingo, 22 de julio de 2018

L’Acció, edició dilluns 1 d’abril de 1935, pàg. 2


ASSISTITS PER HAVER ESTAT MOSSEGATS.

A les nou, del matí d’ahir, fou guarit al Dispensari Mèdic de la localitat, un jove de 22 anys, anomenat Antoni Estaun, domiciliat al camí vell de Can Petit, el qual presentava una ferida a la mà esquerra produïda per una mossegada de gos.

A un quart d’una del migdia a conseqüència d’una mossegada de rata, fou curat al Dispensari, Josep Pintó, de 40 anys, domiciliat al carrer Blasco Ibàñez, 39, el qual en voler agafar una grossa rata que s’havia introduït al seu domicili, resultà amb una mossegada al dit petit de la mà esquerra.

Angel Alonso, de 31 anys, domiciliat al carrer del Nort,76, també hagué d’ésser assistit al Dispensari a conseqüència d’una mossegada de gos que sofria a la cama dreta.

Aquestes mossegades han estat denunciades al Jutjat municipal de la nostra ciutat.

Els gossos seran portats a inspecció al Parc de Desinfecció.

CAIGUDA DE MALS RESULTATS

La nena de 8 anys, Rosa Aragai, domiciliada al carrer de Vàzquez de Mella, número 8, ahir a un quart de dues de la tarda, li fou curada al Dispensari, una important ferida a la cella, produïda per una caiguda que sofrí a la via pública.

COMPTE AMB ELS FERROS

A les 7 de la tarda d’ahir assistiren al Dispensari de la localitat la conciutadana Catarina Garcia de 32 anys d’edat, domiciliada a la Carretera de Rellinars, núm. 337.

Sofria una ferida de força consideració a la regió interparietal, ferida que segons l’accidentada manifestà se l’havia produïda amb un ferro que sobresortia d’una finestra.

VELLETA ACCIDENTADA

Per haver sofert una forta torçadura de peu, a dos quarts de sis de la tarda d’ahir, el doctor de torn al Dispensari, senyor Boada, assistí una velleta de 70 anys anomenada Dolors Pujol, actualment domiciliada a la Creu Gran, 63.

No hay comentarios: