jueves, 12 de julio de 2018

El Dia, Edició dilluns 25 de març de 1.935, pàg. 2


DE L'ATRACAMENT DE DISSABTE.

Malgrat les moltes perquisicions efectuades per la guàrdia civil i policia per a capturar els autors de l'atracament comès contra Joan Barcons, obrer de la casa Ventalló, Tusell i Companyia, fet succeït el migdia del darrer dissabte, aquelles no han donat el més lleu resultat positiu.

Durant la nit del dlssabte al diumenge, tots els cotxes que per distintes carreteres sortien de la nostra ciutat, eren rigorosament inspeccionats per la benemèrita i escorcollats els seus ocupants. Així mateix eren registrats els noctàmbuls, principalment a les barriades extremes.

EL NOU CINEMA DE LA RAMBLA.

Per bé que sense concretar la data, se'ns assegura que dintre el proper mes d'abril serà inaugurat el nou gran Cinema de la Rambla.

D'UN INFANTICIDI.

Ha ingressat a la presó a disposició del Jutjat de Primera Instància la minyona Teresa Malet i Vendrell de 23 anys, domiciliada al carrer de Jaume Jover, 20, pressumpta autora de l'infanticidi descobert el darrer dilluns al dipòsit d'escombraries.

DESINFECCIÓ D'ESCOLES.

En el dia d'avui, el departament d’Higiene i Sanitat de l’Ajuntament local ha procedit a desinfectar totes les escoles de la barriada de Sant Pere a conseqüència dels nombrosos casos de xarampió benigne que s'han registrat.

El doctor senyor Francesc Maturana ha proposat que en cas que aquesla mesura no dongui el resultat esperat siguin clausurades les escoles de l'esmentada barriada.

ACCIDENTAT QUE MILLORA.

Lluís Ballet, de 54 anys, casat, habitant al carrer de l'Aurora, 34, que cap el tard del passat divendres sofrí una caiguda al Sanatori de Can Viver, continua millorant de les lesions que es produí. La principal d'elles és la fractura de la tíbia esquerra, la qual li ha estat enguixada.

El Ballet es troba allitat a la Clínica de la Mútua d'Assegurances de la nostra ciutat, lloc on fou conduít després de curat de primera intenció en el dit Sanatori.

No hay comentarios: