lunes, 2 de julio de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 19 de març de 1.935, pàg. 22


Un guarda dels «Femers del Faba», lloc que serveix de dipòsit de les deixalles dels carros de la neteja pública, es donà compte, a les set del matí, que en un munt d’escombraries hi havia un nou nat abandonat i que ja havia deixat d’existir.

S’ha donat compte del fet a la policia i al jutjat, el qual ha ordenat l’aixecament del cadàver i el seu trasllat al Dipòsit judicial.

La policia fa les recerques pertinents per tal de trobar els autors de l’infanticidi.

Algunes fàbriques de la ciutat es veieren obligades a paralitzar el treball a causa d’una avaria d’importància en les línies de transport d’energia elèctrica d’una de les Companyies que subministren fluid elèctric a Terrassa.

Entre els afectats hi ha les cases Donadeu i Cia, Fills de Josep Freixa, Pere Font Batallé, Antoni Mas i altres.

Han quedat reparada l’avaria.

Arribà, procedent de Sabadell, el senyor Remigi Contreras, comissari en cap de la policia de Terrassa, Sabadell i Manresa, nomenat fa pocs dies pel cap superior de policia, senyor Rivas, en vista de l’estreta relació que sostenen els elements extremistes de les esmentades poblacions.

La visita que el senyor Contreras efectuà a Terrassa fou d’inspecció de la plantilla de policia local, i, a la vegada, de compliment.

Avança ràpidament l’última etapa de les obres de construcció del nou gran Cinema de la Rambla. No ha estat, però, encara determinada la data de la seva inauguració.

No hay comentarios: