miércoles, 9 de octubre de 2019

El Dia, edició dimecres 5 de febrer de 1.936, pàg. 2 i 3


VISTA D'UNA CAUSA PER ROBATORI DE GOSSOS. PRACTICAT A LA NOSTRA CIUTAT.

Ahir davant el Tribunal de l'Audiència Provincial, secció tercera, comparegueren Francesc Aliaga i Jaume Cruelles.

El primer estava acusat d'haver-se apoderat, fa un cert temps, a la nostra ciutat, de set gossos, fet en el qual està acusat de complicitat l'altre processat.

Després de les proves del fiscal, aquest demanà que es retirés l’acusació contra el còmplice, i en canvi va sostenir-la contra l'Aliaga, considerant-lo autor de tres delictes de furt i demanant per a cada un dos mesos i un dia d'arrest.

DETENCIÓ.

Ha ingressat a la presó local. Josep Soler ex-xofer de la casa J. Guardiola Ros d'aquesta ciutat, el qual ha estat detingut per haver proferit suposades amenaces contra et senyor Guardiola.

La detenció fou practicada ahir pels Mossos de l'Esquadra a casa del Soler, que resideix habitualment a Sant Cugat del Vallés.

HA ESTAT SUSPESA LA VISTA DE LA CAUSA PER LA MORT DEL PASTOR BALDÓ.

Per ordre de la superioritat ha estat suspesa la vista que s’havia assenyalat pels pròxims dies 12 i 13 que havia de celebrar-se davant el Tribunal d’Urgència contra els cinc processats per l’atracament i mort del pastor Joaquim Baldó, fet ocorregut prop de Viladecavalls.

DENUNCIES PRESENTADES.

Al Jutjat Municipal s'han rebut algunes denúncies practicades pels guàrdies municipals contra els ciutadans que contravenen les ordenances dictades.

LES ACTIVITATS DE L'ESTETIC CLUB.

La nova entitat local Estètic Club, celebrà el proppassat diumenge, a la tarda, un ball amb el qual feu la seva presentació, el qual es veié concorregut per bon nombre de senyoretes i joves, els quals foren delicadament obsequiats.

Degut a l'èxit d'aquest primer acte, l'entitat organitzadora prepara un nou ball per a celebrar el dia 10 del corrent mes, al qual resten convidats tots els associats al Club, els quals són pregats de personar-se per l’estatge social, Jodis 3, tots els dies. de 7 a 11 del vespre.

No hay comentarios: