miércoles, 2 de octubre de 2019

L’Acció, dissabte 1 de febrer de 1.936 pàg. 2


NOVA JUNTA DIRECTIVA.

En la reunió general que tingué lloc el passat divendres en. el Grup Excursionista Montserrat, per a nomenar els càrrecs que reglamentàriament quedaren cessats a la Junta Directiva aquesta quedà constituïda així:

President Valentí Viñas Noguera; Vice-president, Josep Vilanova Sabater Secretari, Antoni Lluis Comerma, Comptador, Ricard Trenchs Vilaseca; Tresorer. Jaume Roca Torrella; Vocal-arxiver, Joan Freixas Xuriguera i Vocal de la Secció Fotogràfica. Francesc Cristòfol Freixa.

EL PRIMER CONSELL DIRECTIU DEL HOT─CLUB.

En l’assemblea de constitució que tingué lloc el proppassat diumenge a l’estatge social de Hot-Club, fou elegida la següent junta de Govern de l'entitat:

President, Fermí Lloberas, Vice-president, Francesc Marinel·lo: Secretari, Pere Prat, Vice-secretari, Antoni Vitó; Comptador, Josep Oliva; Tresorer, Ramon Boher; Vocals, Pere Camprubí; Joan Cardona i Joan Mitjans.

REUNIÓ GENERAL ORDINARIA A L'A, E. M. A. O. T.

La Associació d'Alumnes i Ex-alumnes de l'Escola Municipal d'Arts i Oficis,  celebrarà demà diumenge dia 2 de febrer, a dos quarts d'onze del matí, l'anual Reunió General Ordinària la qual es anunciada amb el següent ordre del dia:

a) Lectura i aprovació de l'acta de la reunió anterior.
b) Presentació de l'estat de comptes.
c) Renovació dels càrrecs cessants de la Junta Directiva.
d) Proposició de creació d'un Departament d'Estudis.
e) Precs i Preguntes.

ASSISTITS AL DISPENSARI.

A les tres de la tarda d'ahir, al Dispensari Mèdic curaren el vailet d'onze anys, Francesc Cases, domiciliat al carrer Passeig 22 de Juliol, 358, el qual sofrí una desgraciada caiguda quan sortia de col·legi. Es produí una ferida tallant a la cella esquerra.

També per haver sofert una caiguda al seu domicili, una hora més tard, curaren el jovenet de 10 anys, Francesc Escamilla, domiciliat al carrer Miquel Angel, 45.Presentava una ferida contusa al front.

CONFERENCIA A LA RAMA BHAKTY.

La Junta de la Societat Teosòfica ha organitzat per a demà diumenge, una conferència que tindrà lloc, com de costum a les 5 de la tarda, anant el desenvolupament de la mateixa. a càrrec del prestigiós publicista, senyor Frederic Climent Terrer.

El tema de conferència serà «La Trinitat Divina I la Trinitat Humana».

L'entrada es lliure.

No hay comentarios: