domingo, 27 de octubre de 2019

L’Acció, dimarts 18 de febrer de 1.936 pàg. 3


REOBERTURA DE CLASSES.

Han estat represes amb tota normalitat les classes de I ‘Escola Industrial.

EL PROPER CARNAVAL A LA CASA DEL POBLE.

Existeix força expectació entre els socis de la nostra Fraternitat Republicana, pels actes que aquesta entitat organitzarà amb motiu d'escaure's el proper diumenge les festes de Carnaval, oi més tenint en compte que enguany amenitzarà els actes recreatius, la valuosa orquestrina «Casanovas Band».

En properes edicions donarem detall dels festeigs.

RECONEIXEMENT DE RECLUTES.

El proper diumenge, en el saló de sessions del nostre Ajuntament, tindrà lloc l'acte de reconeixement i l’amidació dels nous minyons que han d'entrar en files a finals del present Any.

L'acte, com de costum, serà efectuat davant la .presencia dels consellers municipals
.
CESSI EN EL CÀRREC.

Ha cessat en el seu càrrec de secretari particular de l’alcalde, el senyor Alfons Ribes, el qual passa a ocupar el seu càrrec d'oficial de secretaria de l'Ajuntament.

UN ESQUERRÀ QUE HA MORT.

Aquesta tarda ha estat conduit a la seva darrera estada, (Cementiri Nou), el cadàver del conciutadà Felip Gibert i Prat, que morí ahir a l'edat de 58 anys. Es  pare de l'amic i soci de «Fraternitat Republicana», en Josep Gibert.

L'enterrament que ha estat civil, s'ha vist molt concorregut d'element popular i rabassaire. al qual estament pertanyia el finat.

Expressem a l'esposa i Fills d'en Felip Gibert el nostre més sentit condol.

ELS CURSETS DE RÀDIO TERRASSA.

La tercera conferència del curset educatiu a càrrec d’elements de l'Escola Municipal d'Economia Domèstica, que es dona des de l'emissora local, i organitzat per Ràdio Terrassa, tindrà lloc demà, dimecres, i a càrrec de la senyora Concepció Viñas, a la qual ha estat confiat el tema «L'Esdevenidor de la nostra Escola».

Com les altres, serà radiada a dos quarts de nou del vespre.

No hay comentarios: