martes, 8 de octubre de 2019

L’Acció, dimecres 5 de febrer de 1.936 pàg. 3


L’ALCALDE GESTOR A BARCELONA.

Per atendre alguns afers de caire municipal, i també particular, avui al matí, el senyor Homs, gestor número 1, de la nostra ciutat, s’ha traslladat a Barcelona.

DETINGUT PER AMENACES?

Els mossos d'esquadra de Sant Cugat del Vallés, han portat amb caràcter de detingut al Jutjat d'Instrucció local un tal Josep Soler el qual segons la referència que han donat els susdits mossos, és xofer de la casa industrial de la nostra ciutat «Josep Guardiola». Segons sembla la detenció ha estat efectuada perquè el Soler ha proferit amenaces contra el seu amo.

No obstant, en la declaració que el detingut ha prestat davant els empleats del. Jutjat, ha negat rodonament que ell hagi amenaçat l’industrial Guardiola.

NENA ATROPELLADA PER UN AUTO.

Aquest matí, la nena de 5 anys, Isabel Camacho, domiciliada a la carretera de Matadepera, ha estat atropellada enfront mateix del seu domicili per un cotxe que baixava a gran velocitat. El conductor del cotxe, que no s’ha donat compte de la desgràcia ha continuat la marxa tan tranquil.

Sortosament, la nena ha resultat amb una lleugera contusió al genoll dret. Malgrat tot, de resultes del cop ha anat a parar a la cuneta de la carretera. L'han curada al Dispensari.

ACCIDENT DEL TREBALL.

Per haver-se clavat una estelleta de fusta al dors de la mà dreta, mentre estava treballant, ahir a les set del vespre, fou auxiliat  al Dispensari Mèdic, el terrassenc, Josep Fixarch de 46 anys, domiciliat al carrer Granvia,53.

MOSSEGAT PER UN GOS .

El jovenet de 14 anys, Josep Amat domiciliat al Dr. Turró, 23 ahir al vespre fou mossegat al monyó dret, per un gos amb el qual ell jugava.

Fou assistit al Dispensari pel metge de torn.

El fet fou denunciat, i el gos serà posat a observació, per tal de constatar si presenta senyals de ràbia.

ASSISTIDA AL DISPENSARI.

Per haver sofert una caiguda a la via pública, a les sis del vespre d’ahir curaren al Dispensari Mèdic la conciutadana, Isabel Sànchez, domiciliada, al carrer Blasco de Garay, 176.

Sofria una ferida contusa al front.

No hay comentarios: