viernes, 18 de octubre de 2019

L’Acció, dimarts 11 de febrer de 1.936 pàg. 2


UNA DIADA A BENEFICI D’UNS OBRERS EN ATUR FORÇOS.

A les dotze d'aquest migdia, els cambrers de la localitat, han iniciat la seva festa, amb una cursa que ha tingut lloc entre el trajecte del Cinema Doré fins a l’Ajuntament. El pas dels cambrers ha estat contemplat per molts terrassencs, els quals en aquells moment sortien del treball.

Per aquest vespre, hi ha anunciat en el Cinema Doré, un extraordinari concert que anirà a càrrec de la Banda Municipal. Una hora més tard, i en el mateix local, amenitzat per l’orquestrina La Principal, es celebrarà un lluït ball. En aquest ball es sortejaran diversos i valuosos objectes.

Ens cal dir que el producte líquid d'aquesta diada amb els consegüents festivals, va destinat als afiliats en atur forçós amb què compta la Societat de cuiners cambrers i similars.

VACUNACIÓ DE MINYONS.

Aquests dies s'està procedint, al Dispensari Mèdic a la vacunació o revacunació obligatòria dels minyons que entraran en files en el reemplaç del present any.

L’11 DE FEBRER.

Per escaure’s en el. dia d'avui, la data de l'onze de febrer, commemoració de la primera República, en tots els llocs oficials i també a les entitats polítiques de significació republicana, hi han onejat les banderes.

A les oficines del nostre Ajuntament i altres llocs de caire municipal, durant el dia d'avui ha estat festa completa.

ASSEMBLEES D'OBRERS ADSCRITS A LA C. N. T.

A dos quarts de set d'aquest vespre, s'haurà començat en el saló del Cor «Els Amics», una assemblea dels obrers afiliats ram Fabril i Tèxtil de la C N. T. i A. I. T.

Per a demà i en el mateix local tenen anunciada la seva assemblea els obrers del Ram de la Construcció de la nostra ciutat.

DESAPARICIÓ D'UNA CONCIUTADANA.

Ha estat denunciada a la Comandància Municipal, la desaparició de d'una dona d'uns 40 anys, anomenada Consol Casas, actualment domiciliada al carrer Ramon Pont. 30, la qual falta del seu domicili d'ahir al matí.

Es suposa que la desapareguda no hagi estat víctima d’alguna pertorbació mental, doncs durant aquests darrers dies els seus familiars ja li havien notat coses un xic estranyes.

No hay comentarios: