miércoles, 9 de octubre de 2019

La Veu de Catalunya, 6 de febrer de 1.936, pàg.18


Ha tingut lloc, en una dependència dels «Amics de les Arts», la constitució d’un Comitè Pro Catalanització a Terrassa, el qual va quedar format per deu delegats de les diferents entitats, de caire netament cultural d’aquesta ciutat.

Aquest Comitè el compondran els següents individus:

J. Ramoneda i F. Jofresa, per la delegada de la P. de l’E. C.; Josep M. Robert, pel Casino del Comerç; Ramón Morral, pel Círcol Egarenc; Joan Roca pel Centre Excursionista; Francesc Posas i Font, per la Joventut Terrassenca; Joan Casanoves, pel Foment de la Sardana; Antoni Dalmases, per l’Escola Coral; (per designar) pel l’A. D’Alumnes i Exalumnes de l’E. M. A. I O; (per designar) per Ràdio Club Terrassa.

L’empresa Pagès i Ferran signà la contracta d’adquisició del model 1.936 d’aparell de reproducció cinematogràfica sonora «Photophone», d’alta fidelitat, construït per la casa R. C. A., de Nord-América.

La instal·lació s’efectuarà tot seguit i l’empresa mencionada compta que dintre breu termini podrà Funcionar en les seves sessions corrents de cinema.

Altra vegada el nostre conciutadà i caríssim amic, senyor Joan Ubach ha obtingut el Gran Premi de Canaricultura, Copa de la Generalitat, en el Concurs oficial que tingué lloc a Barcelona.

Ni cal dir com expressem la nostra enhorabona a l’amic Ubach per la nova «performance».

Els veïns domiciliats a Les Fonts s’han queixat que les torres on es troben domiciliats són molt sovint assaltades per una banda de lladregots, els quals han practicat alguns importants robatoris.

No hay comentarios: