jueves, 31 de octubre de 2019

L’Acció, divendres 21 de febrer de 1.936 pàg. 2


L'alliberament dels nostres empresonats

Potser un excés d'optimisme ens feu ahir preveure que els nostres presos serien alliberats avui d'acord amb unes impressions que les reputàvem encertades i verídiques. A més el desig d'abraçar els nostres companys, així  que sortissin de la Cel·lular, ens feu organitzar per a aquesta tarda una caravana d’autocars, que ha quedat frustrada juntament amb el nostre bon anhel.

De moment, no tenim cap impressió respecte el dia i hora del desitjat alliberament. Per tant, tampoc podem preparar la rebuda dels amnistiats ni atendre el desig de moltes persones que voldrien que l'arribada d'aquests fos emocionant i afectuosa.

No obstant podem dir que pels mitjans que calguin, farem sabedor el poble de Terrassa, de la fausta nova que tots esperem, vingui aquesta quan vingui.

EXPOSICIÓ CASANOVAS A AMICS DE LES ARTS.

Demà dissabte, a les 7 de la tarda, el jove i prometedor artista terrassenc Esteve Casanovas, presentarà una selecció de les seves escultures en la que hi figuraran les seves darreres produccions.

Ultra el conjunt d'obres escultòriques hom podrà admirar un seguit de dibuixos de nu, obrats, per aquest expositor, en les sessions de model que es venen donant en l’estudi col·lectiu de l'entitat.

ELS CURSETS RADIATS DE RADIO TERRASSA.

La sisena i última conferència del curset educatiu a càrrec d'elements de l'Escola Municipal d'Economia Domèstica, es donarà demà, dissabte, i anirà a càrrec del senyor Tomàs Viver, el qual desenvoluparà el tema «L'Art en la cultura de la dona».

Com les altres, es radiarà e dos quarts de nou en punt del vespre.

LA CONFERÈNCIA D'AVUI AL CENTRE EXCURSIONISTA.

Avui, a les deu de la vetlla, al Centre Excursionista tindrà lloc una conferència a càrrec del senyor Eduard Vidal i Riba, eminent excursionista i l’il·lustre advocat, que parlarà sobre el tema: «Història de l'Excursionisme».

ACTUACIÓ DEL TRIO FEMENÍ.

El senyor Sebastià Palos, propietari del Bar Pompeia, per tal de correspondre i complimentar els assidus concurrents del seu acreditat establiment, ha confiat al notable conjunt musical, «Trio Femení» unes selectes audicions, a fi de fer més agradable el sojorn al seu local i alhora proporcionar a la seva escollida  clientela, unes hores d'espiritual delectació.

Els diumenges, matí i tarda, hi haurà concert per l’esmentat conjunt, compost per les senyoretes Faustina Rovira, piano, Beneta Trullàs, violí, i Rosa Puig, violoncel. S'ha tingut cura en la confecció del programa, complaure tots els gustos, per tant, s'interpretarà música de diferents gèneres. No cal dir que la solvència artística de les components d'aquest conjunt, és una garantia de l’èxit artístic de la seva actuació.

Es d’esperar que la lloable gesta del senyor Palos, gaudirà del beneplàcit del públic terrassenc, que creiem correspondrà sincerament a la seva gentilesa.

Hores de concert: matí a les 12, «concert vermut» i tarda a dos quarts de set, «audició selecta», Bar Pompeia, enfront del Baixador de l’estació tramvia elèctric.

PROMULGACIÓ DE L'ESTAT D’ALARMA.

Avui, hauran, estat fixats en diversos indrets de la nostra ciutat, uns bans en els quals es confirmada l’ordre de la declaració de l'Estat d'Alarma.

Aquesta declaració es signada pel delegat d'Ordre Públic a Catalunya, senyor Caselles.

No hay comentarios: