jueves, 10 de octubre de 2019

L’Acció, dijous 6 de febrer de 1.936 pàg. 3


ALLIBERAMENT.

Per ordre del Jutjat d'Instrucció de la nostra ciutat, ha estat ordenada la llibertat del xofer Josep Soler, que com diguérem ahir fou detingut de resultes d'unes denúncies que contra ell formulà el seu amo, senyor Guardiola.

AUDICIÓ DE DISCOS MODERNS A L'HOT─CLUB.

A dos quarts de dotze del matí del proper diumenge, els joves de l'entitat Hot Club, celebraran un concert de discos moderns, en el seu local del Restaurant Terrassa. En aquesta sessió hi són convidats, a més dels socis, tots aquells particulars que desitgin assistir-hi.

SOPAR D’HOMENATGE.

La Junta del Sindicat del Ram de la Fusta, organitzadora del sopar al professor Enric Tarragó, que amb tan encert ha desenvolupat en aquest Sindicat un curset teòric sobre «La Fusta», ens prega advertim als ciutadans que vulguin assistir a aquest sopar que des d'avui poden passar a inscriure's a la secretaria de l’Entitat.

CONVOCATORIA A REUNIO.

El col·legí d'Agents Comercials convoca els seus socis a la reunió general ordinària que es celebrarà demà divendres, dia 7 de l'actual, a les 7 de la tarda de primera convocatòria, i mitja hora després de segona, en el local de la Càmara de Comerç, Raval de Fermí Galan, 13, per a tractar dels assumptes següents:

Lectura de l'acta anterior. Lectura de la Memòria de l'any, Lectura i aprovació del balanç de l'any 1.935. Lectura I aprovació del pressupost de l’any 1.936. Renovació dels càrrecs de President. Secretari i 3 Vocals. Precs i preguntes.

BALL DE CARNAVAL A LA CASA DEL POBLE.

Seguint la celebració dels balls que amb motiu de l'apropament del Carnaval, tenen lloc tots els dissabtes en el saló de la nostra Casa del Poble, la comissió d'esbarjo de Fraternitat Republicana, ha organitzat pel proper dissabte un esplèndid ball carnavalesc.

Ens comuniquen també, que la part musical, anirà a càrrec de l'orquestrina «Royal».

UN ESPECTACLE FORT A LA NOSTRA CIUTAT.

El proper dilluns es celebrà a la sala del Cinema Recreo, una magna sessió de l’especial esport, anomenat «Cacht as Catchcan».

L’anunci d'aquesta classe d'espectacle és d'esperar que desvetllarà enorme interès entre els conciutadans a les coses fortes.

No hay comentarios: