lunes, 21 de octubre de 2019

L’Acció, dijous 13 de febrer de 1.936 pàg. 3


UN TREN DE CÀRREGA, TOPA AMB SIS VAGONS BUITS A L’ESTAÇIÓ DEL NORD.

A l'estació del Nord, anit passada, prop d'un quart d'una, de resultes de l’espessa boira que planava per damunt de la nostra ciutat, hi ocorregué una important desgràcia ferroviària de la qual no se n'han de lamentar desgràcies personals, sortosament.

A les. dues de la tarda, arribà a l’estació un tren de mercaderies. Una part d'aquest tren, després d'ésser descarregada, es quedà en els molls de l’Estació, en la seva part dreta. Hi havien sis vagons. Després s'estengué l'espessa boira, que no deixava veure res a uns sis metres.

Seria, un quart d'una de la matinada quan procedent de Barcelona arribà a la nostra ciutat altre tren de càrrega. El conductor d’aquest convoi no vegé les senyals que en el pas a nivell de Sant Pere hi havia, i quan se'n donà compte ja era a sobre del tren parat.

El terrabastall fou grandiós i els sis vagons estacionats a l'estació, quedaren quasi completament destruïts, principalment els dos primers vagons, els quals solament han quedat aptes per a fer-ne estelletes. La màquina atropelladora que era la 7.009, ha resultat amb seriosos desperfectes.

Durant tota la nit els obrers ferroviaris de l'Estació local, han treballat intensament per tal de deixar lliure la via.

Tot i que la desgràcia ha revestit grandiosa importància de perjudicis econòmics, cal fer ressaltar que per vertadera casualitat no hi han ocorregut desgràcies personals.

NOU COMISSARI DE POLICIA.

S’ha fet càrrec de la Comissaria de policia de la nostra ciutat, l'agent de primera, senyor Ladislau Franco i Lorente el qual fins ara havia vingut desempenyant el càrrec a la veïna ciutat de Sabadell.

DENUNCIA PER ALÇAMENT DE BENS.

Aquest matí s’ha presentat a la Comissaria de policia el conciutadà Genis Gimenez, de 29 anys, domiciliat a la carretera de Matadepera, 7, el qual ha denunciat un seu cunyat anomenat Alfred Medina, de 32 anys. Segons es desprèn de la declaració del denunciant, aquests dos terrassencs tenien una barberia, la qual pagaven a plaços. Solament els faltaven unes 600 pessetes per tenir-ho tot pagat, quan el denunciant s'ha donat compte que el seu cunyat havia desaparegut, venent-se a un drapaire tots els objectes de la barberia.

No hay comentarios: